Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Subscription: updaty, údržba a další benefity

People-PureWhiteBackground

Altium Subscription udržuje návrhový systém aktuálním a zajišťuje ve vašem návrhovém systému nejnovější technologie nutné k návrhu moderních elektronických zařízení. 

Zakoupením Altium Software Subscription získáváte tyto výhody:

Připravili jsme nová strukturovaná školení Altium Designeru a Altium Vaultu
>>> sekce Školení

IMMEDIATE-ACCESS

Okamžité aktualizace včetně upgradu na nové verze

Altium Subscription vám přináší nové funkce a úpravy stávajících funkcí Altium Designeru okamžitě po jejich vydání. Máte tak k dispozici vždy nejnovější verzi se všemi funkcemi, které Altium Designer nabízí. Interval vydávání aktualizací je od několika týdnů po 2 až 3 měsíce podle množství úprav.

TECHNICAL-SUPPORT

Altium 365 

Cloudové uložiště pro vaše projekty a knihovny součástek, které může sdílet celý tým a pracovat kdykoliv odkudkoliv. Podle stupně Subcription Standard, Pro nebo Enterprise nabízí Altium 365 funkce odpovídající jednotlivcům, týmům nebo větším organizacím, aby pokrylo jejich požadavky na Data Management v rámci celého procesu vývoje DPS. 

Co tyto benefity znamenají pro vaši firmu?

FOCUS-ON-INNOVATION

Možnost soustředit se na vývoj vašich produktů

Altium Designer se přizpůsobuje nejen požadavkům nových technologií pro vývoj elektroniky, ale i požadavkům všech oblastí s tím spojených jako objednávání součástek, tvorba dokumentace atd. Ty mají za cíl co nejvíce automatizovat všechny procesy spojené s vývojem elektroniky a poskytovat co největší prostor pro návrháře soustředit se na hlavní funkce nově vznikajícího produktu.

Vydávání oddělených oprav ke starším verzím vám však umožňuje setrvat na verzi použité pro konkrétní projekt a přitom používat vylepšený software.

ELIMINATE-THE-UP-FRONT-COSTS

Snížení nákladů na údržbu licencí

Aktualizace softwaru je nevyhnutelná věc a dochází k ní nejméně jednou za 4 roky. Ať už z důvodu požadavků na nové funkce, kompatibility s vašimi zákazníky a partnery nebo už jen z prostého faktu vývoje IT techniky, kdy je potřebné reflektovat požadavky nových operačních systémů. Náklady na jednorázový upgrade licence jsou vyšší než náklady na Subscription. Navíc všechny další licence, které budete do vašeho rostoucího týmu postupně dokupovat, budou pro všechny členy týmu dostupné ve stejné verzi - té nejaktuálnější - a odpadají tak obavy o kompatibilitu dat.

REDUCE-THE-COST-OF-OWNING-YOUR-ELECTRONICS-DESIGN-SOLUTION

Nejnovější verze Altium Designeru přinášejí nástroje, které zlepší a zrychlí vaše návrhové postupy

Nové funkce v Altium Designeru nejsou samoúčelné, jsou vytvářeny proto, aby návrhářům pomáhaly vytvářet kvalitnější produkty za kratší dobu. Všechny funkce je ale nutné také správně používat, s čím vám velmi rádi pomůžeme. 

ENJOY-EASY-AND-CONVENIENT-UPGRADE-DEPLOYMENT

Pravidelné platby

Pravidlené roční platby menších částek se lépe plánují do rozpočtu než jednorázový nákup upgradu nebo nových licencí. 

 

Podrobnosti

Altium Subscription na prvních 12 měsíců je součástí zakoupené licence. Cenovou nabídku na pokračování v dalším období Vám automaticky zašleme před koncem platnosti současného Subscription.

Učast v programu Altium Subscription je dobrovolná a nemá žádný vliv na platnost licence Altium Designeru. Standardní licence má neomezenou platnost, která není podmíněna aktivním Subscription. Standardní licence je dodávána včetně Altium Subscription na 12 měsíců. Časově omezené licence (pronájmy licencí, studentské nebo akademické licence) jsou dodávany se Subscription na celou dobu platnosti licence.

Při přerušení členství v programu Altium Subscription a jeho následném obnovení je k ceně Subscription připočítáván administrativní poplatek, jehož výše je závislá na délce jeho přerušení.

Altium Subscription se řídí podle dohody Altium EULA.

Gooter Gap 2

Retry


Retry s.r.o.
Jana Babáka 11
612 00 Brno, ČR

 

 

tel: +420 549 210 082
e-mail:infoproti_spamuedatools.cz
web: www.edatools.cz